Feestelijke start Kop van Rhijn | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Wethouder Peter Glasbeek 'doopte' de bouw van Kop van Rhijn.
Wethouder Peter Glasbeek 'doopte' de bouw van Kop van Rhijn. (Foto: Wil van Elk)
Wonen

Feestelijke start Kop van Rhijn

Ontwikkelaar BPD en Dura Vermeer nodigden de toekomstige bewoners uit voor een feestelijke start van de bouw van Project Kop van Rhijn in Nieuw Rhijngeest. Wethouder Peter Glasbeek gaf het startsein met het kapot gooien van een fles champagne tegen een proefmuurtje.

Begin april gingen naast de Joop van der Reijdenbrug de eerste heipalen de grond in. Nieuwe bouweisen vereisten langere palen, zodoende meer kosten en meer moeite om ze de grond in te krijgen. Het heien is in dit gedeelte van Oegstgeest nog niet afgelopen. Richting Corpus worden ook nog heel wat woningen gebouwd.

Op de plek waar de boothuizen komen stonden partytenten waarin een heerlijke barbecue was georganiseerd die na de 'doopplechtigheid' werd gehouden. Voor de nieuwe bewoners een mooie gelegenheid om met elkaar kennis te maken. Na afloop kregen ze ook nog een toepasselijk geschenk van chocolade mee met de afbeelding van 'hun' gebouw, gekoppeld aan hun gekleurde naamkaartje.

(WvE)

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>