Website Dorpsmarketing gelanceerd: Samen terug naar Oegstgeest | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Wil van Elk start met een 'klik' de nieuwe website. Naast hem Marjolijn van der Jagt.
Wil van Elk start met een 'klik' de nieuwe website. Naast hem Marjolijn van der Jagt. (Foto: Willemien Timmers)

Website Dorpsmarketing gelanceerd: Samen terug naar Oegstgeest

Op donderdag 4 juli wordt de nieuwe website 'Terug naar Oegstgeest' gelanceerd door Dorpsmarketing Oegstgeest.

Afgelopen maandag 'klikte' ­ras-Oegstgeestenaar Wil van Elk de nieuwe website al open op het kantoor van Dorpsmarketing aan de Rhijngeesterstraatweg. "Ik ben enthousiast over deze website, waarop ook de UIT-agenda OEGST! te zien is. Alle Oegstgeestenaren – nieuw en zij die er al langer wonen - kunnen vanaf nu nog makkelijker zien wat er allemaal in hun dorp te doen is, en wat er allemaal speelt." Enthousiast vertelt hij over het ­Oegstgeester monopoly-spel dat straks bij supermarkt Jumbo te verkrijgen is.

Compleet

Op de website www.terugnaaroegstgeest.com vinden geïnteresseerden alles over winkelen, fietsen, varen en wandelen, kastelen, eten & drinken en overnachten in Oegstgeest.
De website benadrukt Oegstgeest als schrijversdorp en dorp van wetenschappers, een top-10 groene woongemeente waar het ook heerlijk winkelen recreëren of sporten is. Een dorp om naar terug te keren.

'Ik hoop dat iedereen aanhaakt bij Terug naar Oegstgeest'

Met de website en de campagne wil Dorpsmarketing Oegstgeest zowel inwoners als regiogenoten duidelijk maken hoe goed het is om in het geestdorp te wonen, te winkelen of te recreëren. Een gemeente met mooie gelegenheden voor een congres, een belangrijke afspraak in zakelijke sfeer of gewoon een kopje koffie.

Voor en door Oegstgeestenaren

De website en de campagne zijn bedoeld voor en door Oegstgeestenaren en is in permanente ontwikkeling. Bedrijven, verenigingen en bewoners kunnen zelf hiervoor hun inbreng leveren.
"Heeft u een mooi initiatief, een gezellige activiteit of een spannend sportevenement in de planning, meldt het ons dan", laat dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt weten. "Maar ook leuke herinneringen aan het mooie vroegere Oegstgeest zijn welkom." Van der Jagt laat weten blij te zijn dat met de lancering van de website een eerste goede stap gezet is. "Ik hoop dat iedereen aanhaakt."
De al bestaande en gewaardeerde agenda 'Oegst' van Wil van Elk voor alle activiteiten binnen de gemeente, is in de website opgenomen.
"En niet te vergeten, we zijn steeds op zoek naar bijzondere foto's. Heeft u iets waarvan u denkt dat het leuk is om op de website te vermelden of om onderdeel uit te maken van de campagne 'Terug naar Oegst­geest'? Haak dan aan en laat het weten aan mvanderjagt@dorpsmarketingoegstgeest.nl."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>