Vrijdagavond 21 juni: Poldercross - 3200 meter lopen & 400 meter zwemmen | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl

Vrijdagavond 21 juni: Poldercross - 3200 meter lopen & 400 meter zwemmen

Op vrijdagavond 21 juni, de langste dag van het jaar, klinkt om 19.30 uur het startschot van de vierendertigste Heemskerk Poldercross.

Ook dit jaar trotseren honderden deelnemers de moddersloten van de Elsgeesterpolder. Het Oegstgeesterkanaal is weer meegenomen in het parcours en de finish is zoals gebruikelijk op het Boerhaaveplein. Aansluitend is hier ook het midzomeravondfeest.

Op donderdag 20 juni werd het parcours verkend en werden de markeringen geplaatst.

Startplek

De startplek van de vorige editie van de Poldercross is uitermate goed bevallen. Vandaar dat de prutrace ook dit jaar weer start bij de parkeerplaats van het Groene Kerkje, Haarlemmerstraatweg 6. Start 19.30 uur, deelname is zeven euro. Word je afgezet met de auto? Let dan op dat de Dorpsstraat aan het einde is afgesloten voor auto's, vanaf hier is wel maar driehonderd meter lopen naar de start. Lopend of met de fiets kan je wel de start bereiken via de Dorpsstraat.

Feest

De eerste deelnemers worden rond 20.00 uur verwacht aan de finish bij het Boerhaaveplein. Vanaf die tijd wordt het Boerhaaveplein voorzien van een bomvol avondprogramma tot 01.00 uur met muziek op het water, dj's (DJ Double U en DJ Disco Chrisco) en een zanger (Bart Heemskerk)  in de podiumwagen, een geweldige lichtshow, koude biertjes en lekkere frieten.

Kosten Poldercross: 7 euro: Ter plekke te voldoen of koop alvast een bandje bij Snackbar 'Haasje op het Boerhaaveplein.

Wil jij ook je steentje bijdragen aan dit fantastische Oegstgeester evenement? De organisatie kan alle hulp graag gebruiken! Meld je dan bij Rob Heemskerk (06-22695796) voor meer informatie.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>