De kinderen ontvangen dit jaar een Bidon van Saton Optiek. Hut '16 wil hiermee het gebruik van plastic bekertjes verminderen.
De kinderen ontvangen dit jaar een Bidon van Saton Optiek. Hut '16 wil hiermee het gebruik van plastic bekertjes verminderen.

Voorbereidingen HUT'16 in volle gang

Algemeen

Nog een paar weken en dan gaan de jonge timmerlui uit Oegstgeest weer de mooiste creaties bouwen met onder andere pallets, sloophout en andere materiaal zoals behang.

In het Pinksterweekend van 7 tot en met 9 juni wordt namelijk weer het jaarlijkse huttenbouwfestijn gehouden. De organisatie van Scouting Sagara's Satrya's is druk bezig met de voorbereidingen. Op zondag 25 mei van 15.30 tot 16.30 uur kunnen ouders van deelnemende kinderen die in het weekend zelf een paar uurtjes willen helpen langskomen om te horen waar hulp gezocht wordt. Daarnaast helpen vele vrijwilligers van de Sagara's dit weekend. De kinderen ontvangen dit jaar een bidon gesponsord door Saton Optiek. Hut '16 wil hiermee het gebruik van plastic bekertjes in dit weekend aanzienlijk verminderen.


Zonder sponsoren is dit evenement niet mogelijk, daarom dankt de organisatie ook: IJscafé Danice Oegstgeest, gemeente Oegstgeest, Stichting Kinderopvang Oegstgeest, Ronde Tafel Oegstgeest, haarmode Dofferhoff, Rabobank Leiden-Katwijk, Gebr. Van der Putten, De Wit Transport, De Heeren van Katwijck, Albert Heijn Terweeplein, Bakker van Maanen de Kempenaerstraat, Fysio Care Oegstgeest, Bakker van Maanen Lange Voort, Visgilde Hugo van der Meij, Jumbo Rustenburgerpad, Favoriet Sport Oegstgeest, Domino's Pizza Oegstgeest en T2 Design en Communicatie.

Uit de krant

Uit de krant