Wilma Bokma-trofee voor de eerste maal uitgereikt | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Alice van Elk

Wilma Bokma-trofee voor de eerste maal uitgereikt

De kaartclub van de Oegstgeestse Wilma Bokma bestaat al sinds 2005. Voor deze club heeft zij zich jarenlang ingezet. Het was ook Wilma die ervoor zorgde dat de kaartclub vanuit Heemwijck sinds 2017 bij Radius (gebouw Haeswijk) is ondergebracht.

Helaas gaat het met de gezondheid van Wilma Bokma niet goed. Als eerbetoon aan haar is er door de kaartclub een echte trofee in het leven geroepen: De Wilma Bokma-trofee. De winnaar (met de meeste punten) mag deze trofee een jaar lang op de schoorsteenmantel zetten.

Dit seizoen is de heer Jan ­Zandvliet de winnaar geworden. Dankzij de Stichting Ambulance Wens kon Wilma zelf op vrijdag 17 mei de trofee uitreiken, en genieten van een gezellig samenzijn met haar kaartgroep.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>