Wellantcollege ontvangt Zonnebloem | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Wellantcollege ontvangt Zonnebloem

De leerlingen van klas 3a van het Wellantcollege hebben de gasten van de Zonnebloem deze week onthaald op een High Tea.

De tafels waren fleurig gedekt en aan iedere tafel zaten leerlingen en gasten. Gezellig pratend over en weer. De leerlingen vonden het aanvankelijk best eng, maar gaandeweg werd de sfeer steeds losser. Hartverwarmend om oud en jong zo samen een fijne middag te zien hebben.


En uiteraard verrukkelijke hapjes. Thee, koffie en bubbels completeerden de zowel hartige als zoete lekkernijen. Sandwiches, worstenbroodjes, scones, muffins, bonbons enz.
En ter verhoging van de feestvreugde tussendoor nog een vrolijke loterij. Met passende prijzen: vooral thee en koeken. Tevreden sloten de Zonnebloemers de plezierige middag af. Allemaal weer thuisgebracht door de vrijwillige chauffeurs van de Zonnebloem.
Zie voor meer info over de Zonnebloem www.zonnebloem.nl/oegstgeest of bel met de secretaris, (071) 522 76 57.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>