'Avontuurlijk groen'-speeltuin geopend | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Woensdag 8 mei openden de buurtbewoners van de Annie MG Schmidtlaan en de Morselbellaan de opgeknapte speelplek in hun buurt.
Woensdag 8 mei openden de buurtbewoners van de Annie MG Schmidtlaan en de Morselbellaan de opgeknapte speelplek in hun buurt. (Foto: )

'Avontuurlijk groen'-speeltuin geopend

Woensdag 8 mei openden de buurtbewoners van de Annie MG Schmidtlaan en de Morselbellaan de opgeknapte speelplek in hun buurt.

Met een gezellige borrel werd gevierd dat de speeltuin er weer fris en uitnodigend uitziet.

Op initiatief van twee buurtbewoners werd in 2018 contact gezocht met de gemeente omdat het speeltuintje aan vernieuwing toe was. De gemeente pakte dit signaal voortvarend op, en heeft in samenwerking met ingenieursbureau Rodewijk de buurt een drietal ontwerpen voorgelegd. De buurt koos unaniem voor het ontwerp 'Avontuurlijk groen'. Een mooie samenwerking tussen de gemeente en buurt, waarbij de buurtbewoners hebben toegezegd het gras bij de speelplek zelf te zullen maaien.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>