Duikerbrug open voor fietsers en voetgangers | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
De Duikerbrug open voor voetgangers en fietsers.
De Duikerbrug open voor voetgangers en fietsers. (Foto: Wil van Elk)

Duikerbrug open voor fietsers en voetgangers

Alsof je een grensovergang nadert met tolpoorten, zo ziet de entree van de Dorpsstraat er nu uit. Zware betonblokken dwingen voetgangers en fietsers over het 'veilige' gedeelte van de duikerbrug over de Pastoorswetering. Het onveilige gedeelte wordt afgeschermd voor passanten.

Op maandag 29 april vertrokken de verkeersregelaars. Zij hebben heel wat voorbijgangers gewezen op alternatieve routes en uitgelegd waarom de omleiding er was. Ondanks de borden kwamen er nog heel veel mensen achter dat ze echt niet verder konden.

Voor fietsers en voetgangers is de brug weer 'open', maar voor het zwaardere verkeer niet. Het ziet er naar uit dat de afsluiting nog geruime tijd zo blijft. De brug is in slechte conditie en een oplossing is ingewikkeld en kostbaar.

(Wil van Elk)

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>