Oegstgeest krijgt eigen Monopoly spel - Lokale editie najaar 2019 verkrijgbaar | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
V.l.n.r. Rien de Haas, Wethouder Jan Nieuwenhuis, Mr. Monopoly en Peter de Jong. | Fotografie Jacqueline Spaans
V.l.n.r. Rien de Haas, Wethouder Jan Nieuwenhuis, Mr. Monopoly en Peter de Jong. | Fotografie Jacqueline Spaans (Foto: Jacqueline Spaans)

Oegstgeest krijgt eigen Monopoly spel - Lokale editie najaar 2019 verkrijgbaar

Op zaterdag 20 april werd de allereerste symbolische editie van Monopoly Oegstgeest gepresenteerd. Initiatiefnemer Peter de Jong van Jumbo de Jong Oegstgeest gaat de inwoners van het dorp betrekken bij de ontwikkeling van het spel.

De bekende straten en pleinen uit de gemeente worden verwerkt in de Oegstgeester versie van monopolie. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het hele spel wordt aangepast naar de stijl van Oegstgeest.

Wethouder Jan Nieuwenhuis (Zorg, Economie, Sport & Mobiliteit) nam het eerste symbolische exemplaar trots in ontvangst van Mr. Monopoly.


Inwoners uit Oegstgeest hebben zelf ook een rol in de samenstelling van de inhoud van het spel. Zij kunnen via de Facebookpagina suggesties aandragen van straten die niet in het spel mogen ontbreken.
De spellen worden in een gelimiteerde oplage geproduceerd. Monopoly Oegstgeest wordt ontwikkeld door Jumbo de Jong Oegstgeest in samenwerking met Identity Games.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>