Radius Welzijn heeft weer een opvallende bus | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Afgelopen maandag namen de vrijwilligers de vernieuwde bus feestelijk in gebruik, en overhandigde de stichting Vrienden Welzijn Ouderen Oegstgeest de sleutels van de bus aan één van de vrijwillige chauffeurs, Albert van Tongeren. | Foto's Willemien Timmers
Afgelopen maandag namen de vrijwilligers de vernieuwde bus feestelijk in gebruik, en overhandigde de stichting Vrienden Welzijn Ouderen Oegstgeest de sleutels van de bus aan één van de vrijwillige chauffeurs, Albert van Tongeren. | Foto's Willemien Timmers (Foto: )

Radius Welzijn heeft weer een opvallende bus

Velen hebben de nieuwe bus van Radius Welzijn al zien rijden: sinds maandagochtend 15 april kan men hem tegenkomen.

De nieuwe bus, die door de stichting Vrienden Welzijn Ouderen Oegstgeest twee jaar geleden is geschonken, heeft door dezelfde stichting zijn nieuwe uiterlijk gekregen. De bus heeft het nieuwe logo van Radius in de frisse kleuren groen met blauwe letters gekregen, waardoor iedereen in één oogopslag ziet dat het de Dorpsbus van Radius is, en waar men Radius voor kan benaderen. Afgelopen maandag namen de vrijwilligers de vernieuwde bus feestelijk in gebruik, en overhandigde de stichting Vrienden Welzijn Ouderen Oegstgeest de sleutels van de bus aan één van de vrijwillige chauffeurs, Albert van Tongeren.

De Dorpsbus is voor ouderen hét vervoermiddel binnen Oegstgeest. "We rijden alleen binnen de grenzen van Oegstgeest, ook de omliggende ziekenhuizen, het station en het revalidatiecentrum zijn te bereiken. Voor €12,50 per maand per persoon, kunt u dagelijks de bus bestellen", aldus Alice van Elk.
Men kan bellen voor het boeken van een rit of voor meer informatie naar Radius 071-707.42.60 van 09:00 tot 11:00 uur.

"Heeft u de nieuwe bus zien rijden en u zou hier ook wel chauffeur op willen zijn een dagdeel per week? Wij zijn op zoek naar chauffeurs m/v die als invaller willen werken.
Ook zoeken wij nog een telefonist m/v voor de Dorpsbus telefoon op vrijdagochtend en voor de invalpoel, de telefonist staat de klant telefonisch te woord en zorgt dat de ritten geboekt worden.
Voor de bus heeft u alleen rijbewijs B nodig en u wordt door ons ingewerkt."

Voor meer informatie over de stichting vrienden welzijn ouderen Oegstgeest, kan men de folder opvragen, via (071) 7074200.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>