Wie vindt de gouden eieren in Winkelgebied De Kempenaer? | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Ondernemers

Wie vindt de gouden eieren in Winkelgebied De Kempenaer?

Vanaf maandag 15 april tot en met zaterdag 20 april staat Winkelgebied De Kempenaer volledig in het teken van Pasen. De winkeliers hebben samen een mooie actie opgezet waarbij een heel leuke prijs is te winnen. In drie verschillende etalages van winkels in het winkelgebied is een gouden ei verstopt.

Wie weet waar deze drie gouden eieren liggen, maakt kans op de hoofdprijs: een zeer goed gevulde goodiebag. Op de toonbank in de winkels liggen invulformulieren klaar voor iedereen die de gouden eieren heeft gespot. Als je daar je gegevens invult en de naam van de winkels, maak je kans op de prijs.
Voorzitter Marijke in 't Veld: "De periode voor Pasen is traditiegetrouw een heel gezellige en drukke periode in Winkelgebied De Kempenaer. Er gebeurt veel in ons winkelgebied: er is een aantal leuke nieuwe winkels bijgekomen en ook op horecagebied valt er steeds iets nieuws te beleven. Wij willen onze bezoekers graag blijven verrassen en daarom hebben we deze actie bedacht. Kinderen vinden het geweldig om eieren te zoeken en wat is er dan leuker als ze dan ook nog eens een mooie prijs kunnen winnen?
En uiteraard zijn ook de volwassen van harte welkom om mee te doen! De actie loopt tot en met zaterdag 20 april en daarna maken we de winnaar bekend."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>