Afbeelding
Foto: pr./Sven van der Vlugt

'Changing World', route en tijden 72ste Bloemencorso Bollenstreek

Toerisme

Teylingen • Het Bloemencorso rijdt op zaterdag 13 april van Noordwijk naar Haarlem. Aan het einde van ochtend en begin van de middag is het corso in Voorhout en Sassenheim te zien. Voorafgaand zijn in beide dorpen de kindercorso's.

De doorkomst tijden in Teylingen zijn, in Voorhout:

- 11.05 uur: Leidevaart ingang KTS

- 11.15 uur: Centrum

- 11.30 uur: Oosthoutlaan.

In Sassenheim:

- 12.20 uur: Rotonde Oosthoutlaan-Rijksstraatweg

- 12.35 uur: Hoofdstraat – Warmonderweg/A44,

- 14.00 uur: Vertrek Hoofdstraat – Partycentrum De Oude Tol

- 14.20 uur: Rotonde Sassenheim – Noord.

Tijdens de steekdagen van 10 tot en met 12 april kan verkeershinder zijn op de Rijksstraatweg tussen de rotonde Warmonderweg en de rotonde Oosthoutlaan. Tijdens het Bloemencorso op 13 april is er tijdens de doorkomst van het corso op de aangegeven tijdstippen bij het kopje 'doorkomst Teylingen' verkeershinder. Kijk voor uitgebreide informatie op www.bloemencorso-bollenstreek.nl.

Kindercorso

Voorafgaand zijn in Teylingen ook de kindercorso's. Kinderen kunnen gratis bloemen ophalen op vrijdag 12 april vanaf 15.30 uur bij de kraam van de Oranje Vereniging Voorhout op het grasveld bij het NS-terrein. De Oranje Vereniging Voorhout nodigt alle kinderen uit om bloemen op te halen en deel te nemen aan het kindercorso.

In Sassenheim kunnen kunnen de kinderen op vrijdag 12 april tussen 18.30 en 19.30 uur hun fiets versieren in Park Rusthoff en bij Speeltuin Beatrix (Vooruitgangdreef 1).

Optocht

In Voorhout vertrekt het kindercorso vanuit het Kievitspark om 10.45 uur. Dit jaar begeleiden Drumfanfare 'St. Cecilia' uit Voorhout, Show- en Marchingband Junioren 'Door Vriendschap Sterk' uit Katwijk , Marchingband 'Tamarco' uit Leiderdorp en Show en Marchingband 'Jong Flora' uit Rijnsburg de stoet.

In Sassenheim start het kindercorso om 11.00 uur ter hoogte van de apotheek in de Hoofdstraat. De jeugdband van Adest Musica begeleidt de jongste corsodeelnemers.

Uit de krant

Uit de krant