OLTC gaat voor jeugd en duurzaamheid | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Erwin Gosenson van Solar Group draagt de zonnepaneleninstallatie over aan de voorzitter van OLTC Dick de Groot in het bijzijn van drie jeugdleden.
Erwin Gosenson van Solar Group draagt de zonnepaneleninstallatie over aan de voorzitter van OLTC Dick de Groot in het bijzijn van drie jeugdleden. (Foto: )

OLTC gaat voor jeugd en duurzaamheid

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Tennisvereniging OLTC staat in de Nederlandse top 5 voor wat betreft het aantal jeugdleden. Mede daarom draagt de club bij aan het toekomstige (sport)klimaat.

Door Solar Group uit Leiden zijn er onlangs 111 zonnepanelen geplaatst op het dak van het clubhuis. Daarnaast zijn er plannen om over te gaan naar LED verlichting van de tennisbanen: goede verlichting, die veel langer meegaat. Duurzame oplossingen die gunstig zijn voor de energierekening en vooral beter voor het milieu en daarmee ook voor de nieuwe generatie.
 

Voor nieuwe jeugdleden is er nog ruimte om per direct lid te worden van tennisvereniging OLTC. Meld je aan via www.oltc.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>