Goud en zilver bij de Zonnebloem | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Goud en zilver bij de Zonnebloem

In Oegstgeest is de Zonnebloem al meer dan vijftig jaar actief en dat wordt dit jaar op meerdere manieren gevierd. Afgelopen woensdag, 13 maart, werden de vrijwilligers en chauffeurs door het trotse bestuur getrakteerd op een heerlijk Chinees buffet.
Maar er was meer om bij stil te staan. Wil en Esther Beukman zetten zich al tien jaar in voor gasten van de Zonnebloem, Franca Koster en Elly Vijlbrief zo'n 25 jaar. Elly en Esther waren naast vrijwilliger een aantal jaren penningmeester, Franca bezoekwerkcoördinator en later voorzitter. Stuk voor stuk kanjers die hun ere-insigne dik verdiend hebben.
Wie ook een steentje bij wil dragen aan het werk van de Zonnebloem kijkt op www.zonnebloem.nl/oegstgeest of belt met Lineke Zwart (tel. (071) 522 76 57).

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>