Van een (boeren)bruiloft... komt een bruiloft [foto] | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
foto

Van een (boeren)bruiloft... komt een bruiloft

Sassenheim • Dat ze gisteren in het onecht verbonden zouden worden, dat wist burgemeester Carla Breuer wel. Samen met haar partner Erwin Koenen trad ze dit jaar als Boerenbruidspaar in het huwelijk. Wat op maandagmiddag 4 maart nog eenmalig leek te zijn, kreeg aan het einde van de middag toch een verrassend vervolg.

Als Trude van Teylingen en Geert Geesing arriveerde het boerenbruidspaar 'smiddags  bij het gemeentekantoor in Sassenheim. Na de ceremonie werd het feest voortgezet in 't Onderdak. Eerst met een receptie en daarna met de boerenkoolmaaltijd. Tijdens de speech van het bruidspaar maakte boer Geesing van gelegenheid gebruik om iets van het afgesproken scenario af te wijken, zo schrijft Omroep West.

Koenen ging, tot grote verrassing van Breuer, op één knie en vroeg haar echt ten huwelijk. Zij zei direct ja. Wanneer deze bruiloft gepland staat, is nog niet bekend. Het paar heeft in ieder geval alvast een goede generale repetitie gehad.

Lees meer in De Teylinger van woensdag 6 maart.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>