Nighttrailers lopen 550 euro bij elkaar voor Hospice De Mare | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Nelly en Louise van Hospice de Mare en Arnoud van WeRun4All.
Nelly en Louise van Hospice de Mare en Arnoud van WeRun4All. (Foto: )

Nighttrailers lopen 550 euro bij elkaar voor Hospice De Mare

Hospice de Mare in Oegstgeest was erg blij met het initiatief van WeRun4All om de opbrengst van de Nighttrail te schenken aan dit mooie doel in Oegstgeest.

Bij de start op zaterdagavond 19 januari spraken Nelly van der Does en Louise Drabbe namens Hospice De Mare de nighttrailers al bewonderend toe. Door de inleg van alle lopers was er al een mooi bedrag opgehaald. Met een extra bijdrage van Chris Schollaardt van Café de Gouwe (de gezelligste huiskamer van Oegstgeest) konden Rob en Arnoud namens WeRun4All een nog hoger bedrag aan Hospice De Mare overhandigen dan waar zij eerder op gehoopt hadden.

De Nighttrail (een sponsorloop van Stichting We run4all in het donker met hoofdlampjes) ging langs mooie groene plekken van Oegstgeest én in het donker. In drie snelheidsgroepen liep iedereen met een hoofdlampje een mooie route door Oegstgeest en Leiden. Het gemeentehuis van Oegstgeest ging speciaal open om start en finishlocatie te zijn.

Na afloop werd nog lang nagepraat over de Nighttrail bij Café de Gouwe waar alle lopers een welverdiende chocomelk dronken. WeRun4All bedankt alle lopers die deze prachtige editie hebben meegelopen en natuurlijk ook gemeente Oegstgeest en Café de Gouwe voor een succesvolle Nighttrail 2019.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>