Vrijwilligers Oké bedankt voor hun inzet voor het kerkblad | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Heel veel vrijwilligers zorgen dat de Oké bij iedereen in de bus komt. | Foto Wil van Elk
Heel veel vrijwilligers zorgen dat de Oké bij iedereen in de bus komt. | Foto Wil van Elk (Foto: Wil van Elk)

Vrijwilligers Oké bedankt voor hun inzet voor het kerkblad

Burgemeester Jaensch vertelde dat hij toen hij nog maar net in Oegstgeest kwam wonen tot zijn verrassing de Oké in de bus kreeg: "Later zag ik dat mijn buren het blad ook in de bus kregen. En heel trouw, dankzij de inzet van vele vrijwilligers!". Daarmee sloeg hij de spijker op de kop, want daarom was de bijeenkomst georganiseerd. Het was een feestelijk en gezellig samenzijn in het Dorpscentrum op vrijdag 25 januari.

De vrijwilligersbijeenkomst was niet alleen om alle vrijwilligers van de Oké te bedanken voor hun inzet voor het Oegstgeester Kerkblad. Er werd tevens afscheid genomen van twee vrijwilligers die zich jarenlang hiervoor hebben ingezet. Ton Tieleman viel een keer in als inval-coördinator.

Omdat er veel moeite was om een opvolger te vinden, bleef hij dit heel lang doen. Hans de Wilde volgt hem nu op. "Charlotte gaat bijhouden wie wel of niet het kerkblad wil ontvangen."

Vijftig

Arjan de Kok: "Mensen zijn 'bij een kerk' en willen dit werk er graag voor doen. Het lukt altijd! Volgend jaar bestaat het Kerkblad Oké vijftig jaar, en daar gaan we een groot feest voor maken". Het Oegstgeester Kerkblad bestaat sinds 1970 en wordt 'gedragen' door meerdere kerken in Oegstgeest die een gezamenlijke redactie vormen. Het blad wordt in een oplage van ongeveer 9600 stuks aan huis bezorgd.

Gewone mensen

Burgemeester Jaensch was vorig jaar ook bij de lezersbijeenkomst, zo vertelde hij. "Heel leuk om mee te maken." Als laatste gaf hij nog een hint: "Ik vind het leuk als in het blad ook verhalen staan over 'gewone' mensen".

Hij bedankte namens de gemeente de vele vrijwilligers voor hun inzet, en kreeg van de vrijwilligersorganisatie een boeket bloemen mee.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>