Afbeelding

Oegst! Live met Troubadours en brassband RLO

Algemeen

Oegst!Live, het gemeenschappelijk event van Dorpsmarketing Oegstgeest, het Cultuurfonds Oegstgeest en het Rabobank Wensenfonds, dat op donderdag 31 januari om 20.00 uur in het Dorpscentrum wordt gehouden, staat geheel in het teken van Oegstgeest.

Het event zal muzikaal worden opgeluisterd door het Oegstgeester zangkoor de Troubadours (zij zingen 'O, Fortuna' en 'Fortune plango vulnera') en de brassband van het Rijnlands Lyceum Oegstgeest. Dorpsmarketing lanceert die avond de permanente aanhaakcampagne 'Terug naar Oegstgeest'. Het Cultuurfonds blikt vooruit naar aankomende activiteiten en de Rabobank kent een groot aantal subsidies toe vanuit het Rabobank Wensenfonds aan Oegstgeester verenigingen en initiatieven, die zich daarvoor gekandideerd hebben.
De belangstelling voor de tweede aflevering Oegst! Live is groot. "De eerste aflevering van Oegst! Live was al een succes en smaakte meteen naar meer", aldus dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt

Toegang tot de avond is gratis, maar aanmelden is gewenst. Dat kan met een bericht naar mvanderjagt@dorpsmarketingoegstgeest.nl.
Het event Oegst! is vorig jaar gestart door de drie samenwerkende partijen en een nieuwe traditie is geboren. De avond staat geheel in het teken van de zeer uiteenlopende activiteiten in het dorp. Het event Oegst!Live is genoemd naar de Oegstgeester Uit-agenda Oegst!, die namens Dorpsmarketing Oegstgeest wordt verzorgd door Wil van Elk, wekelijks wordt gepubliceerd op de laatste binnenpagina van de Oegstgeester Courant en ook te raadplegen is op www.Oegst.nl.

Uit de krant

Uit de krant