Snackbar Peter van den Berg opent nog twee keer | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Wil van Elk

Snackbar Peter van den Berg opent nog twee keer

De in Oegstgeest zo bekende snackbar Peter van den Berg zal nog twee keer de deur openen. Dit gaat plaats vinden op donderdag 31 januari en vrijdag 1 februari van 16.00 uur tot 20.00 uur.

De extra opening is een passend eerbetoon aan de zo plotseling overleden Peter van den Berg die 45 jaar het boegbeeld was van de eetgelegenheid aan eerst de Van Assendelftstraat en vervolgens de Geversstraat 57.


Zijn zoon Fenno van den Berg, jarenlang de rechterhand van Peter, zal met oud-medewerkers graag nog een patatje en andere snacks willen bereiden tegen aangepaste prijzen. Een prachtig moment voor de vele trouwe klanten om nog eenmaal favoriete gerechten te bestellen en van de gastvrijheid te genieten. Na 1 februari zal de zaak definitief sluiten.

In de zaak zal ook een boek liggen waarin iedereen zijn/haar herinneringen aan Peter en zijn zaak kan opschrijven. De familie zal het zeer waarderen als de bezoekers gebruik maken van die mogelijkheid.


"De schrijver van dit artikel is meer dan veertig jaar getuige geweest van deze gastvrijheid en beveelt een bezoek op genoemde data van harte bij u aan en daarmee bij te dragen aan de verdiende ode aan Peter." (Wim van Tuijl)

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>