Het oude ASC-gebouw waarin de vernielingen plaatsvonden. Binnenkort wordt het gesloopt. | Archieffoto Willemien Timmers
Het oude ASC-gebouw waarin de vernielingen plaatsvonden. Binnenkort wordt het gesloopt. | Archieffoto Willemien Timmers

Feestelijke opening Singspire valt in scherven: Inbraak en vernieling bij praktijk voor Vocal Coaching op het oude ASC-terrein

Algemeen

Op zaterdag 12 januari zou Willemijn van Helden haar praktijk voor Vocal Coaching Singspire openen. Op donderdagmorgen 10 januari trof zij bij aankomst echter vier ingegooide ramen en een enorme bende aan in de oude voetbalkantine van ASC aan de Duivenvoordestraat waar de praktijk zich tijdelijk bevindt.

"Ontzettend jammer natuurlijk. We hadden ons een mooi feest voorgesteld. Optredens, workshops, een hapje en een drankje. Maar nu zien we helaas geen andere optie dan het evenement af te blazen." Singspire was al op zoek naar een nieuwe locatie omdat de afgelopen week het bericht was afgegeven dat het gebouw gesloopt zou gaan worden. "Het was niet helemaal de bedoeling dat het gesloopt zou gaan worden, vóórdat we eruit zouden gaan", aldus Willemijn, zangcoach en eigenaar van Singspire Vocal Coaching. "We hebben al een nieuwe locatie op het oog, maar daar kan ik nog niet teveel over zeggen. Natuurlijk gaan we onze locatie alsnog feestelijk openen. Maar helaas niet deze zaterdag."

Iedereen die van plan was de opening te bezoeken kan zich inschrijven voor de nieuwsbrief op singspire.nl of aanmelden via een email naar info@singspire.nl. Aanmelden voor lessen kan al wel. Singspire biedt zanglessen, privé-coaching en groeps-coaching. Zo is er de Vocal Group (16+ en 55+) en Meditatief Zingen. Daarnaast zijn er cursussen in Songwriting, Kids Vocal Coaching (4+) en Zing op Schoot (1+). Voor meer informatie raadpleeg de website singspire.nl.

Uit de krant

Uit de krant