Nieuw jaar, nieuwe bak voor Leeuwenhoek | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl

Nieuw jaar, nieuwe bak voor Leeuwenhoek

Foto:

Manege Ponycentrum Leeuwenhoek aan de Endegeesterstraatweg in Oegstgeest is het nieuwe jaar goed begonnen. Eind december is de rijbak helemaal vernieuwd, inclusief nieuw hekwerk en sproei-installatie.

Doordat de manege al jaren bestaat en de bak dus ook al geruime tijd lag, kon de bodem het water niet meer goed afvoeren, waardoor de bak na regenbuien regelmatig onder water stond.

Met deze prachtige nieuwe bodem is dat probleem nu verholpen en valt er dus altijd in de bak te rijden, wat de weersomstandigheden ook zijn.

"We zijn heel blij met de nieuwe bak en zijn er trots op dat we een fijne bak hebben waarin we altijd les kunnen aanbieden aan zowel jong als oud in de hele omgeving! Verder kijken we er ook naar uit om naast de lessen ook leuke andere activiteiten zoals onderlinge wedstrijden te organiseren en de nieuwe faciliteiten volledig te benutten", aldus een woordvoerder.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>