Ontspannen PVOO-borrel luidt nieuwe jaar in | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Alle bezoekers werden bij binnenkomst welkom geheten door het voltallige PVOO-bestuur.
Alle bezoekers werden bij binnenkomst welkom geheten door het voltallige PVOO-bestuur. (Foto: Wil van Elk)
Ondernemers

Ontspannen PVOO-borrel luidt nieuwe jaar in

Op donderdag 3 januari vonden alle Oegstgeester ondernemers elkaar in het Koetshuis van Kasteel Oud-Poelgeest bij de Nieuwjaarsreceptie van het Platform voor Ondernemers Oegstgeest (PVOO).

Alle bezoekers werden bij binnenkomst welkom geheten door het voltallige bestuur, en kregen tevens de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Halverwege de geanimeerde borrel nam voorzitter Paul Jansen het woord.

Hij begon met het feliciteren van oud-PVOO-voorzitter Mark Cremers met het ontvangen van de Oegstgeester erepenning. "Een voorzitter opvolgen die zeven jaar lang de scepter vol inzet en passie zwaaide, dat vroeg om een inwerkperiode", sprak hij. "Nu zijn we 265 dagen onderweg. En ik heb al veel gezien."

Hoog op de agenda van de nieuwe voorzitter en zijn bestuur staat verdieping van het platform. 

Ook sprak de voorzitter over zijn overtuiging dat regionaal ondernemerschap van grote waarde kan zijn voor de Oegstgeester ondernemers en leden van het PVOO. "Door bijvoorbeeld fysiek kennis te delen met de ondernemersverenigingen in de regio. Door tijdens drie- of viermaandelijks bijeenkomsten met leden te kakelen, te makelen en te schakelen. En uiteindelijk zaken te laten doen tijdens bijeenkomsten bij hen of bij ons. Dat organiseren staat hoog op de agenda. Met het PVOO de regio in!"

"2019 wordt een spannend jaar met veel onzekerheden en glijdende schalen", zo sprak hij. "Juist dan kan het PVOO weer nuttig zijn. En op regionale schaal de verbinding met elkaar vinden. Kijk over uw eigen schaduw heen en ga uit van uw eigen kracht. Een gelukkig en succesvol en gezond en ondernemend 2019 gewenst!"

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>