SKO 30 jaar | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Directeur Evalien Rengers hield een korte speech terwijl de champagne rijkelijk vloeide. | Foto Wil van Elk
Directeur Evalien Rengers hield een korte speech terwijl de champagne rijkelijk vloeide. | Foto Wil van Elk (Foto: Wil van Elk)

SKO 30 jaar

De Stichting Kinderopvang Oegstgeest (SKO) vierde het dertigjarige bestaan met een groot feest voor alle medewerkers. Op vrijdagavond 21 december was het een en al Glitter & Glamour in Party Center La France.

Het begon dertig jaar geleden met de dagopvang 'De Kindervlinder' aan de Lavendelhof. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid met maar liefst tien kindercentra door heel Oegstgeest. "Wij bieden professionele kinderopvang en werken daarbij samen met verschillende partners aan de integrale ondersteuning van de ontwikkeling van het kind."

De medewerkers werden vrijdagavond in La France ontvangen op de rode loper. Het thema Glitter & Glamour betekende gepaste kledij en de Beste geklede vrouw, Best geklede man, en Best geklede groep kregen als snel van directeur Evalien Rengers te horen wie had gewonnen. Evalien Rengers is per 1 september 2018 directeur-bestuurder bij SKO. Zij volgde Moniek Steenland op, die achttien jaar lang SKO in goede banen heeft geleid.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>