Selfies met een engel in het Bos van Wijckerslooth | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Kinderen zochten de personen uit het kerstverhaal die, als ze gevonden werden, kort iets over zichzelf vertelden.
Kinderen zochten de personen uit het kerstverhaal die, als ze gevonden werden, kort iets over zichzelf vertelden. (Foto: )

Selfies met een engel in het Bos van Wijckerslooth

Wie op zaterdag 15 december zijn hond uitliet in het Bos van Wijckerslooth kon zomaar engelen, herders en wijzen tegen het lijf lopen.

Ook Jozef en Maria waren present en nog meer personen uit het kerstverhaal. Dappere 'vossenjagers' lieten zich niet tegenhouden door de kou en liepen speurend rond. Als een 'vos' gevonden was werden er leuke selfies gemaakt. Dit alles hoorde bij de Kerstvossenjacht die de Nederlands Gereformeerde Kerk (NGK) Oegstgeest en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt (GKV) Oegstgeest nu al een aantal jaar organiseren.


Zo'n honderd kinderen en vijftig volwassenen namen deel aan de Kerstvossenjacht. Zij zochten de personen uit het kerstverhaal die, als ze gevonden werden, kort iets over zichzelf vertelden.

Na het zoeken van de kerstvossen was er een gezellige borrel met warme chocolademelk, marshmallows en glühwein.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>