Koude maar gezellige Kerstmarkt op Boerhaaveplein | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Wil van Elk

Koude maar gezellige Kerstmarkt op Boerhaaveplein

Het was droog en rustig weer op zaterdag 15 december tijdens de gezellige Kerstmarkt op het Boerhaaveplein, maar het voelde heel erg koud aan.

Al snel ging het brandhout in de vuurkorf in de fik voor een beetje warmte. Alles wat warmte gaf was welkom bij de bezoekers, die alvast in Kerststemming wilden komen: Glühwein, chocolademelk, koffie, oliebollen, en dit keer zelfs tomatensoep en risottoballen. In een plastic bol 'sneeuwde' het als voorbode op de sneeuwbui die later in de nacht Oegstgeest bedekte met een dunne witte deken.

Er was van alles te koop. Kunst, kerststukjes, kaarsen, sieraden, verzorgingsproducten, shawls, en allerlei hebbedingetjes om de komende feestdagen op te leuken en gezellig te maken. Op veel kramen was de opbrengst voor een goed doel.

De organisatoren kijken terug op een gezellige dag en bereiden zich alweer voor op de Paasmarkt.

(Wil van Elk)

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>