'Christmas Fair Oegstgeest brengt je helemaal in kerststemming' | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

'Christmas Fair Oegstgeest brengt je helemaal in kerststemming'

Naast hun drukke banen hebben Anouska Swaak en Christina Gipon de laatste weken al hun tijd en energie gestoken in het op poten zetten van een bijzondere Christmas Fair op het oude ASC-terrein aan de Duivenvoordestraat.

"We gaan een prachtige kerstmarkt neerzetten die echt past bij Oegstgeest", vertellen de buurvrouwen enthousiast. In no-time wisten zij veel Oegstgeester ondernemers warm te krijgen om hun steentje bij te dragen aan dit unieke event. Op het oude kunstgrasveld van ASC zullen op zondag 9 december zo'n vijftig kramen komen met 'echt leuke kerstartikelen zoals prachtige kerstballen, kerstdecoraties, kerst-fashion voor zowel mannen als vrouwen, overheerlijke delicatessen en veel meer'. "Bezoekers zullen verrast zijn over het aanbod en de inspiratie die ze op zullen doen", aldus Christina Gipon. "Anders dan op de grote-kerstmarkten vind je bij ons écht heel veel moois voor de kerst."
De Oegstgeester Christmas Fair moet zorgen voor een feestelijke start van de kerstperiode. "Hoe leuk is het om met het hele gezin in je eigen dorp op onze Christmas Fair heerlijk in kerststemming te komen", lacht Anouska Swaak. "Aan alles is gedacht: de allerkleinsten kunnen bij het Compananny kersthuis, samen met de 'nanny's', lekker knutselen of zich laten schminken, terwijl papa bij Van der Zalm en de Gouden Ton iets lekkers proeft of een jasje past bij Schulte, en pama mooie kandelaars of kerstballen uitkiest."

Het wordt een kerstmarkt die je als Oegstgeestenaar niet wilt missen. Het terrein zal volgend jaar bebouwd zijn, en dus is het een laatste kans om op een bijzondere manier de oude voetbalclub te bezoeken. Overigens wordt alleen het kunstgrasveld gebruikt, dus de markt is bestand tegen alle weersomstandigheden.
Het veld zal onherkenbaar veranderd worden. "Styliste Ellen Faas, van Faas Styling neemt de hele aankleding voor haar rekening. Er komt prachtige verlichting, en het hele terrein zal sfeervol bedekt worden met een laagje stro."
Midden op het terrein zal een grote kerstboom verrijzen die later door de winkeliersvereniging in de De Kempenaerstraat gezet zal worden. "Velzel Hoveniers zal vanuit een sfeervolle kerststal kerstbomen gaan verkopen. Wat is nou fijner dan om na een heerlijke wandeling over de Christmas Fair een kerstboom mee naar huis te nemen?"
"We zijn blij dat we in het dorp, en daarbuiten, zoveel standhouders gevonden hebben die echt iets moois te bieden hebben. Zo komt er een horeca-gedeelte waar Van der Zalm kookdemonstraties zal geven, maar waar ook crêpes, oesters, champagne, wijnen en voor de diehards heerlijke biertjes te vinden zijn. Ook staat er een karakteristiek barista-karretje. Er is echt voor iedereen iets lekkers te vinden", benadrukt Anouska Swaak. "Het wordt echt een Christmas Fair met een smoel, eentje met een echt wow-effect", vult Christina Gipon haar aan.
Wie dus wil genieten van de overheerlijke winterse kerstsfeer, de geur van glühwein en warme chocolademelk, of wie inspiratie wil opdoen voor bijzondere kerstcadeaus komt op 9 december tussen 10.00 en 18.00 uur naar de unieke Christmas Fair aan de Duivenvoordestraat.
Voor meer informatie en standhouders: @christmasfairoegstgeest (Facebook)

(Willemien Timmers)

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>