Geld voor mensen met brandwonden | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
V.l.n.r. brandweerman Paul Termorshuizen, Roos, Floor, Bo, Sinead, brandweerman Theo van Rijn, Max, Hidde en Sabine Zondag.
V.l.n.r. brandweerman Paul Termorshuizen, Roos, Floor, Bo, Sinead, brandweerman Theo van Rijn, Max, Hidde en Sabine Zondag. (Foto: )

Geld voor mensen met brandwonden

In de tweede week van oktober collecteerden in heel Nederland meer dan 50.000 vrijwilligers voor de Nederlandse Brandwonden Stichting. Ook in Oegstgeest gingen collectanten langs de deuren. In ons dorp is ruim ruim 4.000 euro opgehaald

De brandweer en de jeugd hielpen mee. Een meisje doneerde zelfs het geld dat ze met de verkoop van tweedehands boeken had verdiend.
Twee avonden reed de brandweerwagen vol kinderen door de straten. Een ritje ging door Oranje Nassau, de andere door Haaswijk.
De Brandwonden Stichting gebruikt het collectegeld voor het voorkomen van brandwonden, verbetering van de behandeling van patiënten en de bevordering van psychosociale nazorg en begeleiding van patiënten.
De organisatoren van Oegstgeest danken iedereen hartelijk voor hun inzet en giften in de strijd tegen littekens.

Op de foto voor de kazerne v.l.n.r. brandweerman Paul Termorshuizen, Roos, Floor, Bo, Sinead, brandweerman Theo van Rijn, Max, Hidde en Sabine Zondag. Deze ploeg collecteerde in het oude dorp.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>