Centrum voor Jeugd en Gezin blijft langer achter raadhuis | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Het CARP-gebouw staat links naast het gemeentehuis.
Het CARP-gebouw staat links naast het gemeentehuis. (Foto: Wil van Elk)

Centrum voor Jeugd en Gezin blijft langer achter raadhuis

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is sinds maart 2018 gehuisvest in het CARP gebouw aan de Rhijngeesterstraatweg 138, achter het gemeentehuis.

Het pand biedt voldoende ruimte voor het CJG voor goede werk- en spreekruimten. Het CJG zou voor een periode van drie jaar gehuisvest worden in dit gebouw, omdat het pand mogelijk op termijn werd ingebracht voor herontwikkeling van het gebied rondom de Jelgersmakliniek en Stichting Centrum '45. Het CARP gebouw is in de laatst gepresenteerde plannen geen onderdeel meer van deze herontwikkeling. Dit betekent dat verhuur voor een langere periode mogelijk is.

Het college heeft besloten de huisvesting van het Centrum voor Jeugd en Gezin in principe voor een periode van tien jaar in het CARP gebouw voort te zetten.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>