Feest voor de vrijwilligers van Marente, Van Wijckerslooth en Rustenborch | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Van Wijckerslooth bedankt haar vrijwilligers en zet jubilarissen in het zonnetje. | Foto Wil van Elk
Van Wijckerslooth bedankt haar vrijwilligers en zet jubilarissen in het zonnetje. | Foto Wil van Elk (Foto: Wil van Elk)

Feest voor de vrijwilligers van Marente, Van Wijckerslooth en Rustenborch

Afgelopen woensdag, 26 september, was het feest voor de vrijwilligers van Rustenborch en zorgcentrum Van Wijckerslooth.

Het feest wordt ieder jaar gehouden en is bedoeld om hen eens extra in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun zeer gewaardeerde inzet.
De grote zaal in Van Wijckerslooth was versierd in Griekse stijl en in het midden van de zaal stond het eveneens Griekse buffet klaar voor de vrijwilligers.

Onder de aanwezigen waren ook jubilarissen. Vrijwilligers die al twaalf en een half jaar actief zijn: mevr. Heijstek, mevr. van Leur, mevr. Paterson, mevr. Simons, Dhr. Velzel, mevr. van de Weijden en mevr. van Welzen.

Er waren ook jubilarissen aanwezig die al vijfentwintig jaar als vrijwilliger helpen bij Rustenborch en Van Wijckerslooth. Dit zijn mevr. Noordijk, mevr. Sira en mevr. Vermeer.

Alle jubilarissen kregen een bos bloemen en een cadeau aangeboden van Marente als dank voor hun inzet.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>