Wijkagent Menno Zijlstra start Avondvierdaagse | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Sommige kinderen hielden wijselijk hun oren dicht toen wijkagens de Henk Heemskerk Startbel luidde. | Foto Wil van Elk
Sommige kinderen hielden wijselijk hun oren dicht toen wijkagens de Henk Heemskerk Startbel luidde. | Foto Wil van Elk (Foto: Wil van Elk)

Wijkagent Menno Zijlstra start Avondvierdaagse

"Let onderweg goed op en luister naar de verkeersregelaars", zei wijkagent Menno Zijlstra dinsdag 11 september toen hij de Henk Heemskerk Startbel luidde als teken voor de start van de eerste avond van de  Oegstgeester Avondvierdaagse.

Buurtvereniging Haaswijk & de Morsebel kreeg leerlingen van vijf Oegstgeester basisscholen op bezoek in Haaswijk op het Boerhaaveplein. Leerlingen van Het Dok uit Oegstgeest aan de Rijn, Gevers-Deutz Terweeschool uit het centrum, De Vogels uit Poelgeest en uit Haaswijk de Joris de Witteschool en de Daltonschool De Springplank. Maar liefst 455 deelnemers gingen enthousiast op pad. Leerlingen van de overige scholen in Oegstgeest konden zich apart laten inschrijven.

Onderweg kunnen lopers een puzzel invullen en daarmee een prijsje winnen van Snackbar 't Haasje.

De avondvierdaagse duurt nog tot en met vrijdag 14 september.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>