De Boeg als eerste straat op bedrijventerrein gerealiseerd | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
De weg De Boeg ligt er al met aansluiting op de Haarlemmerstraatweg. | Foto Eric Krom
De weg De Boeg ligt er al met aansluiting op de Haarlemmerstraatweg. | Foto Eric Krom (Foto: Eric Krom)

De Boeg als eerste straat op bedrijventerrein gerealiseerd

Op de foto van maandag 3 september, gemaakt door Eric Krom vanuit de Elsgeesterpolder richting de Morsebelpolder, is goed de zien hoe de weg De Boeg als eerste straat loopt en aansluit op de Haarlemmerstraatweg.

Links op de foto zijn nog volop grondwerkzaamheden aan de gang. Rondom het terrein zijn de sloten flink verbreed. Uiterst rechts is nog een dam zichtbaar op de plek waar de 'oude' poort was. Het nieuwere toegangshek van het voormalige Marine Elektronisch en Optisch Bedrijf (MEOB) is linksonder nog aanwezig. Bovenin is de parkeerplaats voor het Transportbedrijf Keijzer Warmond BV in aanleg.

Dagelijks gluren voorbijgangers nieuwsgierig door de hekken om de werkzaamheden te volgen. Het terrein heeft jaren ongebruikt braak gelegen en de inwoners van Oegstgeest zijn zeer benieuwd hoe bedrijventerrein De Boeg ingericht wordt. (Wil van Elk)

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>