Begraafplaats Groene Kerk heeft primeur met app USplattegrond | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
| Archieffoto Willemien Timmers
| Archieffoto Willemien Timmers

Begraafplaats Groene Kerk heeft primeur met app USplattegrond

Als eerste begraafplaats in Nederland biedt de Begraafplaats Groene Kerk aan de Haarlemmerstraatweg bezoekers de mogelijkheid om een graf te vinden via een app.

Met de app 'USplattegrond' van het programma 'UitvaartSuite' kan een bezoeker de naam intypen van een overledene. De app wijst dan precies aan waar dat graf op de begraafplaats (zowel het oude – als het nieuwe deel) te vinden is en toont in 95% van de gevallen ook een foto van hoe het graf er uit ziet. Dat bespaart een bezoeker veel tijd.

In het verleden was via een QR-code en een verbinding met de website wel na te gaan of een overledene begraven was op deze begraafplaats maar een juiste locatie en een foto ontbrak. Deze nieuwe mogelijkheid is overigens ook van toepassing op urnengraven en urnen-nissen.
        

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>