Het stichtingsbestuur van het Dorpscentrum komt ook zelf de stand van zaken opnemen. De vaart zit erin.
Het stichtingsbestuur van het Dorpscentrum komt ook zelf de stand van zaken opnemen. De vaart zit erin. Foto: PR

Oproep: 'Help Dorpscentrum naar de eindstreep'

Algemeen

Het Dorpscentrum is er bijna. De crowdfunding in het dorp heeft tot nu toe 65.000 euro opgebracht.

"Een geweldig bedrag. Met dank aan alle gevers. Nog maar € 10.000 te gaan. Het Dorpscentrum is er voor het hele dorp, voor ons allemaal. Dus als iedereen meehelpt om dit bedrag nog bij elkaar te brengen, dan moet dat toch lukken!" stelt voorzitter Pieter Hellinga.

Het Dorpscentrum financieel helpen kan op drie manieren:

1. Een bol met naamsvermelding kopen
Op de wand van het centrale trappenhuis op de begane grond worden houten bollen in twee formaten bevestigd als een soort kunstwerk. Hierin kunnen namen of bedrijfslogo's gegraveerd worden. Een kleine bol kost € 250,-. Een grote bol € 500,-. Meer informatie via info@dorpscentrumoegstgeest.nl.


2. Een veiling-koopje inslaan
Tijdens de veiling van vorige maand zijn er verschillende 'koopjes' ingebracht door particulieren en horeca. Dit ter ondersteuning van het Dorpscentrum. Veel is er daarvan al verkocht, maar er is nog een aantal plaatsen beschikbaar. Het gaat om:
• Wandeling door de polders van Poelgeest, onder leiding van vrijwilligers van Stichting MECC (datum nader te bepalen): € 15,- p.p.
• Rondleiding en uitleg over de Grote Molen in Zoeterwoude door Pieter Hellinga op 1 september om 10.30 uur; € 15,- p.p.
• Een heerlijk 4 gangen-verrassingsdiner incl. alle drank bij Restaurant De Jonker op 6 september om 18.00 uur; € 69,50 p.p.
• Een royale 'Bubbel brunch', verzorgd door het enthousiaste team van Lekker Anders op 20 oktober om 11.30 uur in het DcO; € 20,- p.p.
• Een verrassingsdiner (compleet verzorgd) bij Villa Beukenhof; € 77,50 p.p.
• Een unieke bierproeverij door Bierproeverij Op Eigen wijze op zondag 14 oktober 15.00 uur; € 27,50 p.p.
Geef de keuze met naam, mailadres en telefoonnummer door aan info@dorpscentrumoegstgeest.nl. Dan neemt iemand van het veilingteam contact op.

3. Geld geven

Als laatste kan iedereen geld doneren. Dat kan op rekening NL23RABO 0302 6035 57 onder vermelding van "verbouwing DcO". Elke gift is welkom. 'Vele kleintjes maken een grote!'

www.dorpscentrumoegstgeest.nl

Uit de krant

Uit de krant