Huisartsen en specialisten van het Alrijne Ziekenhuis poseren voor de foto. De specialisten wonnen met 3 - 1.

Sportieve strijd tussen de huisartsen en specialisten Alrijne

Op 14 juni vond weer de jaarlijkse hockeywedstrijd plaats tussen de huisartsen uit de regio en de specialisten van het Alrijne Ziekenhuis.

Getooid in blauwe en oranje shirtjes, gesponsord door de ABNAmro, werd op de velden van LOHC gestreden om de felbegeerde wisselbeker. De wedstrijd was nog maar net begonnen of het eerste doelpunt viel al. De specialisten keken tegen een 0-1 achterstand aan. Gelukkig werd, na een prachtige voorzet van een van de voltallig aanwezig zijnde vakgroep sportgeneeskunde, het tegendoelpunt gescoord door de specialisten. Met een 1-1 gelijkstand gingen de teams de rust in. Na de rust bleek het huisartsenteam zijn vorm niet te kunnen hervatten, ondanks het feit dat een aantal specialisten werd uitgeleend aan het team van de huisartsen.

Met een eindstand van 3 - 1 klonk het fluitsignaal van Flip de Leeuw, die dit jaar weer als scheidsrechter optrad. Terwijl op het terras van LOHC de Greenegg stond te gloeien, genoten de moe gestreden huisartsen en specialisten van de borrel en hadden zo de gelegenheid om de contacten tussen de eerste en tweede lijn te versterken.