Geslaagde presentatie Oegstgeester Jeugdwerk | Oegstgeester Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225559&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo oegstgeestercourant.nl
Vertederende dansen van enthousiaste kinderen. | Foto PR
Vertederende dansen van enthousiaste kinderen. | Foto PR (Foto: PR)

Geslaagde presentatie Oegstgeester Jeugdwerk

Zondag 3 juni was het een drukte van belang bij de presentatie van het Oegstgeester jeugdwerk in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt in Warmond. Ondanks de warmte genoten zo'n 200 belangstellenden van wat de jeugdige talenten op de planken zetten.

Verdeeld over twee presentaties lieten de kinderen die in de periode maart tot juni deelgenomen hebben aan de dans-, Voice4Kids-, toneel- en djembécursussen zien wat zij tijdens de lessen geleerd hebben.
De eerste presentatie stond in het teken van Peuterdans en K3-dans. Onder leiding van Inge Pieterse verzorgde beide dansgroepen een aantal swingende optredens.

Direct na de pauze verzorgden de Street- and Clipdancegroep een swingend danceperformance. Hierna was het de beurt aan Misha Kostava en zijn djembékids. Samen verzorgden zij een spetterend optreden waarbij zowel de beginners als de gevorderde percussionisten de handen van het aanwezige publiek op elkaar wisten te krijgen.
Susanne de Rooij liet haar Voice4Kids-groep een verrassend optreden verzorgen, waarbij zang en dans centraal stonden.
De presentatie werd afgesloten met een indrukwekkend knappe voorstelling van een aantal jeugdige acteurs en actrices. Onder leiding van docent en regisseur Pim Karhof zetten de acht jeugdige toneeltalenten het stuk 'De terugreis van Odysseus' op de planken. Het publiek genoot zichtbaar van de voorstelling waarbij indrukwekkend was hoeveel tekst de kinderen zich meester hadden gemaakt.

Uit handen van Evenementeninitiatiefnemer Diderik Selier ontvingen de docenten prachtige bossen bloemen (met dank aan Daan S bloemenwinkel) als dank voor hun geweldige inzet. Vanzelfsprekend was er ook een woord van dank voor Richard Veenvliet van Het Trefpunt die voor het licht en het geluid en voor de diverse enthousiaste vrijwilligers voor hun werk achter de schermen.

Aanmelden voor de jeugdwerkcursussen is binnenkort weer mogelijk, want na de zomervakantie zullen opnieuw zo'n 200 kinderen kunnen genieten van meer dan 20 verschillende cursussen in het Oegstgeester Dorpscentrum.

In het kader van het 25-jarig jubileum zal de Stichting Evenementen ook een aantal verrassende andere activiteiten presenteren.
www.st-evenementen.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225559&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>