Drukte bij inschrijving KIVA 2018 | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Uiteindelijk was de rij dir liep tot aan het kruispunt opgelost. | Foto Wil van Elk
Uiteindelijk was de rij dir liep tot aan het kruispunt opgelost. | Foto Wil van Elk (Foto: Wil van Elk)

Drukte bij inschrijving KIVA 2018

Zaterdag 2 juni is de inschrijving van de 46ste Oegstgeester Kindervakantieweek (KIVA) van start gegaan.

In de laatste week van de zomervakantie zal de Stichting Evenementen, ondersteund door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk, weer zorgdragen voor een schitterende vakantieweek met dit jaar als thema 'KIVA – Surprise!!!'.

Opnieuw worden dit jaar om en nabij de 300 Oegstgeester kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan een activiteitenweek boordevol leuke en afwisselende activiteiten.

Het was zaterdag een gezellige drukte voor Dorpscentrum Oegstgeest, de uitvalsbasis van het Oegstgeester jeugdwerk. Om 8.30 uur stonden de eerste mensen al in de rij om hun kinderen aan te melden voor de populaire Kindervakantieweek. Even voor 10.00 uur startte de inschrijving en konden dankzij de inzet van Wilma, Mariette, Frank en Diderik de aanmeldingen vlot verwerkt worden.

Op deze zonnige dag lieten maar liefst 357 kinderen zich inschrijven. Dit betekent dat een aantal kinderen op dit moment alleen nog een plek op de reservelijst heeft.

Meer info over de KIVA? Ga naar www.st-evenementen.nl of bel 071-5171540.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>