Team WeRun4All vertrekt voor de laatste keer naar Parijs | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Laatste keer poseren bij Transportbedrijf Van der Luyt. | Foto's Wil van Elk
Laatste keer poseren bij Transportbedrijf Van der Luyt. | Foto's Wil van Elk (Foto: Wil van Elk)

Team WeRun4All vertrekt voor de laatste keer naar Parijs

Voor de tiende keer op rij vertrok op zaterdag 19 mei er een team uit Oegstgeest voor deelname aan de indrukwekkende estafetteloop RoPaRun. Raadslid Ria Pasterkamp zwaaide hen uit namens de gemeente Oegstgeest.

De leden van team 236 hebben veel energie gestopt in het inzamelen van geld om de kwaliteit van leven van mensen met kanker te verbeteren. De estafetteloop van ongeveer 520 kilometer begint in Parijs en eindigt op de Tweede Pinksterdag in Rotterdam. Team WeRun4All nam het acht jaar geleden over van een team dat na twee keer stopte. Na deze sportieve hardloopwedstrijd stopt ook dit team ermee.

Met 22 deelnemers ging Team 236 op weg. De lopers zijn verdeeld over twee teams met ieder vier lopers die elkaar onderweg aflossen. Iedere loper wordt begeleid door twee fietsers. Teamcaptain Marcel heeft verder de beschikking over twee masseurs, een kok, twee chauffeurs en helpers voor het basiskamp.

(Wil van Elk)

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>