Afbeelding

'De laatste getuige' te gast in Oegstgeest - ANNULERING LEZING

Algemeen

Op woensdag 9 mei zou er een lezing in het Dorpscentrum zijn met Frank Krake & Wim Aloserij over het boek 'De Laatste Getuige'. De lezing gaat echter niet door vanwege het overlijden van de 94-jarige Aloserij.

Oorspronkelijk bericht:

Om 20.00 uur zullen zij op uitnodiging van de Rijnlandse Boekhandel te horen zijn in het Dorpscentrum Oegstgeest. Kaarten à €5,00 zijn verkrijgbaar bij de Rijnlandse Boekhandel of online te reserveren via info@rijnlandseboekhandel.nl.

In het fascinerende boek 'De Laatste Getuige' neemt auteur Frank Krake (1968) je mee in het leven van de 94-jarige Wim Aloserij (1923). Tijdens de Tweede Wereldoorlog overleefde de uit een arm arbeidersgezin afkomstige Nederlander drie concentratiekampen. Ook wist hij zich te redden uit een van de grootste scheepsrampen aller tijden.

Op zijn 94e vertelt hij ons zijn verhaal. Als de laatste getuige. Wim wordt geïnterviewd door de samensteller/schrijver Frank Krake. Krake is bekend van eerdere boeken als De Rampondernemer, Menthol en Rood Bloed.


Dit boek heeft de laatste maanden veel media-aandacht gekregen en staat momenteel hoog in de CPNB-boeken top-60. De Rijnlandse Boekhandel is dan ook blij met deze bijzondere gast met zijn bijzondere geschiedenis.

9 mei - 20.00 uur - Dorpscentrum

Uit de krant

Uit de krant