De geslaagde EHBO-cursusten poseren trots met hun diploma.
De geslaagde EHBO-cursusten poseren trots met hun diploma. Foto: PR

Oegstgeest is weer een beetje veiliger

Algemeen

Op 22 februari was het even flink zweten voor negen cursisten van EHBO Vereniging Oegstgeest. Zij deden toen namelijk examen voor het Eenheidsdiploma Eerste Hulp. Acht cursisten zijn geslaagd.

Afgelopen donderdag 5 april kregen zij het diploma uitgereikt door Reagan Pieters, instructeur en voorzitter van EHBO Vereniging Oegstgeest. Reagan had voor iedere cursist een persoonlijk woordje. Zo vond een aantal van de cursisten het best wel eng om met de cursus te beginnen. Maar hoe verder de cursus vorderde hoe enthousiaster zij werden. En dat heeft er dus in geresulteerd dat iedereen zijn EHBO-diploma mocht ontvangen.
De geslaagden zijn Xandra Dick, Wil van Duyn, Eva Engelchor, Liselot de Leeuw, Marit Lindenburg, Vanja de Mol, Ageeth la Rivière en Karin de Water.


In september start EHBO Vereniging Oegstgeest weer met een opleidingscursus Eerste Hulp. En ook zij die het eng vinden om de cursus te volgen, zijn van harte welkom. "Het is eng, omdat u niet weet wat u moet doen. Na de cursus weet u dat wel en is er niets engs meer aan."
Wie al een EHBO-diploma heeft en een vereniging zoekt om het diploma geldig te houden, kan ook bij EHBO-vereniging Oegstgeest terecht. Zij verzorgen ieder jaar de vervolglessen.
Meer informatie op, kijk dan op de website www.ehbooegstgeest.nl
"Wilt u zich opgeven voor een cursus, dan kunt u een mail sturen naar info@ehbooegstgeest.nl of bellen met het secretariaat, 071 5764136."

Uit de krant

Uit de krant