Willem Jan komt met zijn vrouw Kitty onder luid applaus het veld op.
Willem Jan komt met zijn vrouw Kitty onder luid applaus het veld op.

Erewedstrijd voor Willem Jan Bouwman

Human Interest

Zaterdag speelde Vv Oegstgeest 3 een ere-wedstrijd voor hun teamgenoot Willem Jan Bouwman die ernstig ziek is.

De wedstrijd werd gespeeld tegen oud-leden van Vv Oegstgeest. Willem Jan is van jongs af aan lid van de club. Om Willem Jan en zijn gezin en familie een hart onder de riem te steken werd deze wedstrijd georganiseerd door enkele van zijn teamgenoten. Voor deze wedstrijd hadden ze oud-teamgenoten door de jaren heen, uitgenodigd om in een gelegenheidsteam tegen het 3e te spelen.

Op dit verzoek kregen ze ruim veertig positieve reacties. Zo waren er oud-leden die jaren niet meer op de club geweest waren.

Onder grote belangstelling van zijn teamgenoten, oud-teamgenoten, familie, kennissen en clubleden kwam Willem Jan en zijn vrouw Kitty het veld op terwijl het lied 'You'll never walk alone' werd gespeeld. Van uit de dug-out heeft Willem Jan naar de wedstrijd gekeken.

Na afloop van de wedstrijd heeft hij alle voetbalvrienden op het veld persoonlijk bedankt. Daarna heeft hij samen met zijn teamgenoten nog een biertje gedronken en nagepraat over alles wat ze met elkaar hebben meegemaakt. Zo eindigende een emotionele en mooie bijeenkomst.

Uit de krant

Uit de krant