De eerste spaarkaart werd uitgedeeld aan Glamour Kids. |  Foto Willemien Timmers
De eerste spaarkaart werd uitgedeeld aan Glamour Kids. | Foto Willemien Timmers

Actie Kemp: Gratis zwemmen in Poelmeer

Algemeen

Winkelgebied De Kempenaer en Optisport zwembad Poelmeer gaan samenwerken in een unieke actie.

Van 1 maart tot en met 30 april ontvangen klanten van bijna alle winkels in Winkelgebied De Kempenaer een sticker bij besteding van tien euro. Bij tien stickers is de spaarkaart vol.

"Geweldig dat bijna alle winkels meedoen, ook de Albert Heijn", lacht Marijke in 't Veld, voorzitter van BIZ De Kempenaer. "Samen zien we hier als ondernemers het belang in van sportstimulering, in dit geval zwemmen."

Jurrien Hoffer van Optisport is blij dat het winkelgebied zo enthousiast inging op zijn voorstel om samen te werken. "Voor je het weet heb je een spaarkaart vol. De volle kaart geeft recht op één keer gratis familiezwemmen (vier personen) op de vrijzwem-uren van Poelmeer of één gratis les aquasport. Op onze website, www.optisport.nl/poelmeer zijn alle aquasporten te vinden."

De volle spaarkaart kan ingeleverd worden bij het zwembad en eenmaal per twee weken wordt er een kaart getrokken voor een gratis zwemdiploma ter waarde van 800 euro. "Op deze manier stimuleert zwembad Poelmeer de zwemvaardigheid en zwemveiligheid bij de kinderen in Oegstgeest."

Op dinsdag 20 februari deelden Marijke in 't Veld en Jurrien Hoffer de eerste spaarkaarten en stickers uit bij de winkel van Glamour Kids in de De Kempenaerstraat. "In deze kinderkledingwinkel zullen per slot van rekening veel jonge ouders komen", stelt In 't Veld. "Maar ook voor alle andere mensen is de actie interessant", vult Hoffer haar aan. "We hebben aquasport-lessen voor alle leeftijden."

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant