Ruim 35 kinderen hadden voor één avond een bioscoop in de wijk. | Foto Willemien Timmers
Ruim 35 kinderen hadden voor één avond een bioscoop in de wijk. | Foto Willemien Timmers

Filmavond in de Superrr voor herhaling vatbaar

Algemeen

Op vrijdag 16 februari werd er in Poelgeest weer een gezellige filmavond georganiseerd.

Eerdere edities vonden plaats op de zolder van de Klaas Hennepoelwerf en in de buitenlucht in het Vroege Vogelspark.
Ditmaal bood de Superrr gastvrij aan om de films in de opslagruimte van de supermarkt te vertonen. Dit bleek een prima locatie voor een avondje film.
Nadat eerst de allerkleinsten een korte film hadden gekeken, schoven om zeven uur zo'n 35 kinderen met hun ouders aan om een spannende familiefilm te kijken. Voor limonade en popcorn werd gezorgd, en de kinderen genoten van begin tot eind van de film.
Daarna maakte een kleine groep volwassenen het gezellig in de voorraadruimte. Tot laat in de avond bleven zij napraten over de bijzondere film die zij gezien hadden.
Superrr-gastheer Michael van Koert was in zijn element. "Dit soort gezellige avonden ga ik vaker organiseren", vertelde hij na afloop enthousiast.

Carcassonne

Op vrijdag 9 maart is er weer een nieuwe activiteit bij de Superrr. Dan organiseert Jeanine Bekking, inwoonster van Poelgeest, een 'Maak kennis met Carcassonne'-middag. Carcassonne is een populair bordspel, dat erg leuk is om te spelen en niet moeilijk is om te leren. "We willen graag ons enthousiasme over dit spel met meer mensen delen", aldus de organisatie.

De bijeenkomst in de Superrr duurt van 16.00 tot 17.30 uur, en elk half uur start er een sessie. De kennismaking is bedoeld voor volwassenen en kinderen vanaf tien jaar
Aanmelden kan via carcassonne_fans@outlook.com.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant