De dames van de praktijk namen afscheid van huisarts Hans Voorzaat met een boek vol handjes. | Foto Wil van Elk.
De dames van de praktijk namen afscheid van huisarts Hans Voorzaat met een boek vol handjes. | Foto Wil van Elk. Foto: Wil van Elk

Afscheid Hans Voorzaat

Zorg & Welzijn

Huisarts Hans Voorzaat startte bijna 34 jaar geleden samen met Jops van der Steenhoven een dokterspraktijk in een bouwkeet aan het Boerhaaveplein in Haaswijk. Zeven jaar na zijn 'maatje' stopt ook Hans. Heel veel patiënten namen vrijdag 2 februari afscheid van hem tijdens een gezellige receptie in La France.

Samen met zijn echtgenote Renee en hun twee zonen Casper en Lennard genoten zij van de vele warme woorden en cadeaus die Hans kreeg van de vele bezoekers. Velen daarvan zijn al heel lang bij Hans in de praktijk. "Ik heb met sommigen in de loop der jaren een speciale band opgebouwd en ben betrokken geweest bij blijde maar soms ook droeve gebeurtenissen. Hans Voorzaat laat de praktijk achter in goede handen.

Mevrouw Maaike Wesselink volgt hem op en zet de praktijk voort samen met mevrouw Milja Matthijsen.

"Mijn opvolgster Wesselink is geen onbekende in Huisartsenpraktijk Haaswijk want zij werkt al zeven jaar bij ons", vertelde Hans. Hij bedankt zijn patiënten in een afscheidsbrief voor het in hem gestelde vertrouwen: "Ik bedank u ten zeerste voor het in mij gestelde vertrouwen en ik zal u zeker gaan missen".

 

(Wil van Elk)

Uit de krant

Uit de krant