Aan het eind van de eerste openingsdag was de rust weer teruggekeerd in het nieuwe onderkomen van de SOEK. | Foto Wil van Elk
Aan het eind van de eerste openingsdag was de rust weer teruggekeerd in het nieuwe onderkomen van de SOEK. | Foto Wil van Elk Foto: Wil van Elk

Drukke eerste openingsdag SOEK

Algemeen

Op 3 februari is de Grand Opening van het nieuwe onderkomen van de Stichting Oegstgeester Kringloop (SOEK). De eerste dag open was echter al op zaterdag 13 januari, en het was al superdruk in het fraai ingerichte pand.

De SOEK heeft goed gedraaid in het CARP-gebouw achter het gemeentehuis. Helaas moest de stichting het pand uit. Het nieuwe onderkomen - voorlopig voor twee jaar - achter de voormalige Julianaschool (Endegeesterstraatweg 1a) sluit perfect aan. De vrijwilligers hebben een drukke verhuizing achter de rug en verdienen alle lof. De bezoekers hebben veel parkeerruimte op het naastgelegen parkeerterrein.

Vrijwilligers

SOEK heeft veertig vrijwilligers, maar kan nog best wat 'handjes' gebruiken. Het gaat om dames en heren die wat uurtjes en/of dagdelen de tijd en zin hebben het team te komen versterken, zowel voor in de winkel, de technische afdeling of met het busje spullen op te halen. De openingstijden zijn: Woensdag en vrijdag van 10.00 - 16.00 uur. Zaterdag van 13.00 - 17.00 uur. Op de website www.kringloopoegstgeest.nl is nog meer informatie te vinden.

Uit de krant

Uit de krant