Avond voor bewoners van monumenten in Oegstgeest | Oegstgeester Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225559&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo oegstgeestercourant.nl
De Vereniging Oud Oegstgeest organiseert een avond speciaal voor bewoners van monumentale panden. | Archieffoto: Wil van Elk.
De Vereniging Oud Oegstgeest organiseert een avond speciaal voor bewoners van monumentale panden. | Archieffoto: Wil van Elk. (Foto: Wil van Elk)

Avond voor bewoners van monumenten in Oegstgeest

Op donderdag 18 januari organiseert de Vereniging Oud Oegstgeest (VOO) een avond voor bewoners en beheerders van monumenten in Oegstgeest.

Het doel van de bijeenkomst is betrokkenen meer inzicht te verschaffen in speciale aspecten van het bewonen en beheren van zowel rijks- als gemeentelijke monumenten.

Gerard Wuisman, voorzitter Monumentencommissie Oegstgeest, houdt een inleiding over Monumenten in Oegstgeest, Beleid Gemeente en Rijk.
Michiel Enderman, ERM gecertificeerd restauratiearchitect Enderman de Kat architecten, spreekt over Eigendom, beheer en gebruik monumenten, Financiële en fiscale aspecten, Duurzaamheid, gebruik materialen en energiebesparende maatregelen.

Na de pauze is er een paneldiscussie waaraan deelnemen de beide inleiders en de heren Van der Kerk (deskundige op het gebied van rijksmonumenten), Marcel van Dijk (restauratiearchitect), Laman (Erfgoedhuis Zuid-Holland) en Nieuwenburg (Lokaal Energie Opwekking Oegstgeest).

De bijeenkomst wordt gehouden in Cultuurhuis De Paulus, Warmonderweg 2. Aanvang 20.00 uur. Bewoners van monumenten worden van harte uitgenodigd de bijeenkomst bij te wonen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225559&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>