Het convenant wordt ondertekend door Rinco Knoop (directeur MareGroep), Arno van Kempen ( Algemeen Bestuursvoorzitter) en André Visser van het Keurmerk Sociale Onderneming. | Foto: pr.
Het convenant wordt ondertekend door Rinco Knoop (directeur MareGroep), Arno van Kempen ( Algemeen Bestuursvoorzitter) en André Visser van het Keurmerk Sociale Onderneming. | Foto: pr. Foto: pr.

MareGroep gecertificeerd als Sociale Onderneming

Algemeen Kort nieuws

De MareGroep heeft het keurmerk 'Sociale Onderneming' gekregen, dat na een audit door de Keurmerkcommissie is toegekend.

Tijdens de audit werd op diverse pijlers getoetst, zoals Mens & Maatschappij (proactief hulpverlenen ten gunste van de gemeenschap waar een organisatie gevestigd is), Mens & Arbeidsmarkt (onder andere het bieden van kansen aan mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt en het onderwijzen en coachen van werknemers) en Mens & Wereld (onder andere  duurzaam gebruik hulpbronnen, hergebruik grondstoffen, voorkomen milieuvervuiling en duurzame inkoop).

Het bij het Keurmerk behorende convenant werd dinsdag 24 oktober ondertekend door Algemeen Bestuursvoorzitter Arno van Kempen, directeur MareGroep Rinco Knoop en André Visser van het Keurmerk Sociale Onderneming. De uitreiking van het certificaat werd verricht door André van Herk, tot voor kort lid van de Raad van Commissarissen van MareGroep en ambassadeur van het Keurmerk Sociale Onderneming.

Uit de krant

Uit de krant