Vijf van de zes bestuursleden proosten samen met wethouder Wendelien Tönjann, kwartiermaakster Marjolijn van der Jagt en Laura Platte van de gemeente Oegstgeest. | Foto Wil van Elk
Vijf van de zes bestuursleden proosten samen met wethouder Wendelien Tönjann, kwartiermaakster Marjolijn van der Jagt en Laura Platte van de gemeente Oegstgeest. | Foto Wil van Elk Foto: Wil van Elk

Subsidieovereenkomst Dorpsmarketing Oegstgeest

Algemeen

Wethouder Wendelien Tönjann en voorzitter Hans Ludo van Mierlo ondertekenden op dinsdag 29 augustus de overeenkomst waarmee de subsidieregeling Dorpsmarketing Oegstgeest officieel werd bekrachtigd.

Bij de kleinste trouwlocatie in Oegstgeest waren onder andere aanwezig de kwartiermaakster Marjolijn van der Jagt en het bestuur van de nieuwe Stichting Dorpsmarketing Oegstgeest: Hans Ludo van Mierlo (voorzitter), Haile Ghebreab (penningmeester), Alexander Beekhuis (namens winkelcentrum Lange Voort), Jan Willem Besselink (Oud-Poelgeest), Mark Cremers (namens Platform Voor Ondernemers Oegstgeest). Bestuurslid Huub Lazarom (Corpus) was niet aanwezig.

Promoten

De doelstelling van de stichting is het profileren en promoten van Oegstgeest bij bestaande en toekomstige bewoners, bedrijven en bezoekers om zo meer economische en sociaal-culturele activiteiten te creëren, het beste in de eigen gemeenschap naar boven te halen en de dorpscultuur te versterken. Onder andere zorgt zij voor het inrichten van een informatieve site over Oegstgeest, het geven van toeristische informatie over het dorp, het stimuleren, promoten en ook zelf organiseren en verzorgen van evenementen. De bestuursleden kregen het speldje van de gemeente Oegstgeest. Marjolijn van der Jagt kreeg als dank voor haar werk een bos bloemen.

Het motto is vooral samendoen. Dorpsmarketing Oegstgeest zoekt aansluiting met de regiomarketing van Economie071 en spant zich ook in voor de promotie van bedrijventerreinen in Oegstgeest. 

Voor de vacature van een marketeer staat er al een advertentie voorop de Oegstgeester Courant van 30 augustus.

(Wil van Elk)

Foto: Wil van Elk

Uit de krant

Uit de krant