Ruim 130 kinderen deden mee aan het onderlinge jeugdtoernooi van tennisvereniging OLTC. | Foto Maartje Otten
Ruim 130 kinderen deden mee aan het onderlinge jeugdtoernooi van tennisvereniging OLTC. | Foto Maartje Otten Foto: Maartje Otten

Tropisch jeugd clubtoernooi bij OLTC

Sport

Afgelopen week, zondag 13 tot en met zaterdag 19 augustus vond, zoals traditie is in de laatste week van de zomervakantie, het onderlinge jeugdtoernooi van tennisvereniging OLTC plaats. Het thema van het toernooi was Tropical@OLTC.

Ruim 130 kinderen in de leeftijd van zes tot en met zeventien jaar streden om de bekers in 21 verschillende categorieën.
Ondanks het tropische thema waren er toch de nodige regenbuien, maar alle wedstrijden konden op tijd gespeeld worden. Bovendien was er een fantastische sfeer en waren er vele leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd, zoals een strandavond, een clinic van de tennisleraren, bingo, een rond-de-banenspel en een pizza-avond. Verder werd er een prijs uitgedeeld voor de leukste tropische selfie, was er een sportiviteitsprijs en een aanmoedigingsprijs. Op de finaledag was er, naast de mooie tenniswedstrijden, een pannenkoekenfestijn. Dat zorgde voor gezelligheid op de club met veel ouders en kids.

Wie wil komen tennissen bij OLTC is van harte welkom. Er is geen wachtlijst voor jeugdleden.
www.oltc.nl.

Uit de krant

Uit de krant