Het bestuur van de winkeliersvereniging. | Archieffoto Willemien Timmers
Het bestuur van de winkeliersvereniging. | Archieffoto Willemien Timmers

Winkelcentrum Lange Voort bestaat vijftig jaar

Zakelijk

Het winkelcentrum Lange Voort dat sinds 1967 bestaat, viert feest.

Woensdagavond 26 april staat het Winkelcentrum Lange Voort in het teken van hun vijftigjarig bestaan. Het Jubileumjaar wordt afgetrapt door de burgemeester. De avond staat vol gepland met allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Ook kunnen de bezoekers genieten van Late Night Shopping.

Late Night Shopping

Het Jubileumjaar wordt afgetrapt door een Late Night Shopping vanaf 19.00 uur door burgemeester Emile Jaensch. Tijdens de Late Night Shopping kan men genieten van taart, muziek, hapjes en drankjes. Om het compleet te maken, kunnen bezoekers van 20.00 tot 20.50 uur profiteren van te gekke kortingen tijdens de 50 crazy minutes.

Programma van de avond

Combineer het bezoek aan Winkelcentrum Lange Voort met het trommelschieten voor kids bij Elektroworld, een bezoekje aan de kermis, de voorrondes van het NK knikkeren of met gezellig sjoelen bij Intertoys.

De avond wordt rond 22.00 uur knallend afgesloten met de jaarlijkse vuurwerkshow van de Oranjevereniging Oegstgeest. Benieuwd geworden naar het volledige programma? Kijk dan snel op de facebook pagina www.facebook.com/Langevoort.

Trommelschieten

Omdat winkelcentrum Lange Voort vijftig jaar bestaat, organiseert Electro World Oegstgeest het gezellige evenement Trommelschieten.

Op woensdag 26 april zal op Winkelcentrum Lange Voort Electro World Oegstgeest een gave win-wedstrijd georganiseerd worden. Kinderen van 4 tot en met 14 jaar kunnen gratis meedoen met het evenement Trommelschieten. Er zullen wasmachines, drogers en vaatwassers opgesteld worden met punten erop. De kinderen mogen proberen in de deuropeningen van de machines te schieten met een voetbal. Daarmee kunnen ze punten scoren. Iedere deelnemer wint een prijs. De winnaars (binnen de 3 leeftijdscategorieën (4 t/m 6, 7 t/m 10 en 11 t/m 14 jaar) winnen vette prijzen met als hoofdprijs een Samsung bluetooth speaker.
Inschrijven kan via info@oegstgeest.tv, in de Elektro World Winkel of telefonisch via 071 519 3333.

Trommelschieten start op woensdag 26 april om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De locatie is Winkelcentrum Lange Voort, voor de deur bij Electro World Oegstgeest.

Uit de krant

Uit de krant