Gezellige PaasHaaswijkloop | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Ook bij de twee kilometerloop is een goede start van groot belang als je wilt winnen. | Foto Wil van Elk
Ook bij de twee kilometerloop is een goede start van groot belang als je wilt winnen. | Foto Wil van Elk (Foto: Wil van Elk)

Gezellige PaasHaaswijkloop

De Paasversie van de Haaswijkloop wordt wel het leukste loopje van de lente genoemd.

Honderden deelnemers, en het publiek dat hen aanmoedigde, genoten zichtbaar op de Tweede Paasdag van de tweeënveertigste versie van de Haaswijkloop. Burgemeester Emile Jaensch schoot de deelnemers weg en ving ze samen met zijn twee dochters weer op bij de finish en ze reikten de prijzen uit van de twee kilometerloop en de loterij. Wethouder Jos Roeffen ving de lopers op van de grotere afstanden.

Uitslagen: 

Kinderloop: 1 Tirra Aalla, 2 Jelle Nieuwenhuijs, 3 Mikesh de Groot.

5 km Heren: 1 Lorenzo Sinteur, 2 Stefan Verdoes, 3 Marcel Wieringa. Dames: 1 Cathelijn Waaijer, 2 Joline Boogaard, 3 Mardin Mahmoud.

10 km Heren: 1 Tom Biersteker, 2 Martijn de Ster, 3 Aron van Duijvenbode. Dames: 1 Leone de Voogd, 2 Astrid Hoek, 3 Ludwine van den Oever.

15 km Heren: 1 Emiliano Fabozzi, 2 Kevin Blom, 3 Nico van der Houwen. Dames: 1 Saskia Heijnen, 2 Gerda de Zwart, 3 Sonja van Meerbeek.

Voor meer foto's zie www.facebook.com/wilvanelk

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>